Friday, 7 June 2013

Giveaway I love U Chocolate

Assalamualaikum..
Sebelum tuh nak tanya,sape kat sini peminat tegar cokelat??
Auummm!sedapkan..Kalau da name pon penggila TEGAR coklat,dah tak pikir gemok ker tak..
Kegilaan cokelat mengatasi segala2nya..Okeyh!untuk kali ni, Acik mau bikin Entry mengenai "Giveaway I Love U Chocolate"..Terima Kaseh kepada Nida Zin..kalau tak acik tak tau jugak ade segmen ni..Balik2 dari Dinner teros tengok Blog..Tengok pulak Banner CHOCOLATE..arghh!kecur air liur ni..yumyum!Jom kawan2!aper tuggu lagi..AYUHHHH!



Nak JOIN???

klik BANNER kat atas tuh...
TAMAT 13 JUN*seminggu sahaja*



13 comments:

HaniesSofea_98 said...

hye...dri segmen yang sama... gud luck ye..visit me back :) http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Acik Liena said...

@HaniesSofea_98Okeyh!visit u back..

Ahmad Amiruddin said...

hah.. balas balik
http://www.ahmad-amiruddin.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html
gud luck acikliena.
done follow ☺

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Thanks! Gud luck meyh!

Meera Ishak said...

thankyou follow meera. done follow balik :) btw dari segmen yg sama jugak http://meeraishak.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate_411.html

muslimah sejati said...

assalamualaikum , melamar sini :D jom singgah blog saya (: ALL THE BEST :D

http://awekbananana.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Elma said...

singgah & follow jugakkk cni! :)

Good luck!

Hehee

Jemput join GA sayaa :)

http://yyunie.blogspot.com/2013/06/1st-topup-giveaway-by-yea_5.html

Acik Liena said...

@muslimah sejati Done!

S.K.A said...

gudluck..slmat bersegmen :)

Nur Aqilah said...

hey, singgah dr segment sama. jom singgah blog sy. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Iedya Abdullah said...

hai. singgah dari segmen yang sama. jemput datang blog saya:)
comel sangat blog ni. kemas. tak reti la nak buat blog camni. =.=

http://iedyaabdullah.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Fatin Hazwani said...

Goodluck :) saya dari segmen yang sama juga http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

nida zin said...

hehe....selamat bersegmen :)

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png