Sunday, 16 June 2013

Akhirnya berjaya kuTamatkan

Assalamualaikum..hey dear reader's,friend and friend's of a friend...fuhhh!okeyh now mood study untuk last paper hari isnin ni **Perkembangan Pendidikan Di Malaysia : Falsafah dan Dasar**,Paper yang paling banyak melibatkan banyak fakta membuatkan otak Acik nak pecah bcoz nak kene hafal fakta2 sedemikian rupe...Arghhh!mohon otak boley terima dengan baik...Oleh kerana sikapku yang malas dahulu untuk menambah jam kredit semasa semester 2,So Acik terkontang kantenglah amek paper ni sorang2..sepatotnya paper subjek ni dah settle mase semester 2 lagi..kengkawan semua sudah menikmati udara yang agak nyaman di kampung masing2..sangat menguji konsentrasi Acik untuk study...

Btw,Pejam celik..pejam celik..dah hampir 2 tahun Acik belajar di UPSI..Now Acik bakal menamatkan sisa2 kehidupan di semester 4..Debaran semakin terase untuk menghadapi Latihan Mengajar dan jugak Latihan Industri..Pikiran pon macam budak2 lagi,boley ker Acik hadapi..

Sambungan

Entry kali memang unik..sebenarnya untuk ayat atas tu kelmarin lagi acik da tulis..juz xpublish jer lagi..tapi tak per, xperlu nak membazir ruang..nak  ceritanya, Selesai sudah exam untuk semester 4..tercongok jap kat bilik menunggu kedatangan mak ngan abah acik sampai..Ehhh!Acik bukan manje tau!!no..no..no..saje nak menggedik jela..xsalah kan,Almaklumlah duduk kat sini terlalu lame..nak kasih sayang lebey sikit..errghhh!

Alhamdulillah,Akhirnya tamat sudah semester 4 ni..terlalu banyak memori yang tersimpan..manis,pahit..masam pon ade..yakkkk!tapi..aper yang penting ketabahan dan kesabaran amat di perlukan untuk mejadi seorang manusia..kalau xsabar tak payah jadi manusia..puiihh!kurang adab sopan Acik ni..sekadar gurauan la awak2 eyh..point pentingnya, dalam kehidupan mestilah kene ade dugaan..kalau tak der sume tuh bukan kehidupan lah namanya..yedak??

Ehem..prettt!arghh lega..Acik sakit perut ni..maaf yer terlepas di tengah jalan..mohon bersabar dengan sikap buruk Acik..kentut Acik wangi la..Oi..oi..oi!xpayah nak tutup hidung sangat lah..**geleng kepala**..

Oteyy!memandangkan cuti terlalu lame..barang pon berlori nak bawak balik,persoalannya??muatkah??Abaikan..setakat bersila kat dalam kereta Acik tak kesah..yang penting selamat sampai..kalian doakan Acik selamat sampai n pulang semula ker UPSI yer..

                              
   

Opss!sebelum mengundur diri, kaki melangkah pergi..Pesanan buat namanya Cinta Hati..Jage diri baik2..awak jangan nakal2 tau..Saya doakan awak pon selamat sampai ke kampung..






3 comments:

Secret Of Shaila said...

tahniah..^^

siti ZAHARA said...

Alhmdullilh..tahniah=)
salam kenalan
saya follow blog Liena..:)
jemput ke blog saya nanti ye
sekuntumbungazara.blogspot
time kcih..:)

muhammad yamin shahrom said...

ni lagu apa ye?

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png