Saturday, 14 December 2013

Menunaikan Kehendak

Assalamualaikum..hye kamu semua..ergggrrrr!alhamdulillah,kenyang..hmmm!ade bau tak??Opss!lupa pulak..tak dapat bau eyh..bau sendawe durian...Phuiii!kotor punye anak dara..sendawe tak tutup mulut...Maaf2..di sebabkan Acik cume mengisi perut sendiri,hanya bau jer yang mampu Acik bawak balik...

Ahaaa!kalau nak tau dah lame tau mengidam nak makan durian banyak2..baru hari ni Acik mampu tunaikan kehendak dan jugak keinginan...Alhamdulillah!syukur KAU tidak membiarkan Aku mati keliuran..hehehhehe...walaupon ketika ini hujan renyai2, kami tetap meneruskan misi iaitu mencari buah DURIAN...

Nak ceritanya kat sini!tadi memang kami keneteruk lah..mase kat kedai pakcik yang first kami berhenti singgah..Perhhh!mahal tak yah cakap lah..kami kena 2 biji RM14..mahal kot!kami pon bisik2 la..setelah sebulat suara setuju..Kami pon mengambil keputusan pergi pusing2 dulu..nak tanya harga durian..Almaklum lah kan..kami semua ni masih student..RM14 tu pon teramat mahal kot..




Puas pusing2 jumpa jugak kedai yang mungkin nampak okey harga die kat area TANJUNG MALIM ni...Penat bodek2 abang tuh,dapatlah selonggok RM10..tapi puas hati lah sebab dapat banyak kan..yang makan pon masing2 boleh tahan jugak..perut masing2 macam perut buaya tembaga..aiyaaaa!


Dari kiri Kak Saba, Acik, Mat dan Fareez..
Kami semua 1 kos tapi lain semester...^_^


Last sekali...Syukur!tertunai sudah keinginan Acik nak makan durian..okeylah Acik nak mandi dulu..baju pon dah kuat bau Doyan!Bubyeeee....

1 comment:

Ann Razak said...

mkan x ajop...hihi

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png