Thursday, 5 December 2013

Kerana Laici Susu

Assalamualaikum..
agak2 ape kesnya untuk kali ni??
sape tau?sape tau?
cepat2 nak bagi chewing gum ni kalau boleh teka..hehehe

Kerana Laici Susu??
ya kerana Laici Susu orang kata Acik pelik..
Dalam hati tertanya2 jugak kenapa pelik?apa yang pelik?
adakah Acik yang pelik?kulihat atas,ku lihat kiri dan kanan..
tak der pulak yang pelik..

tibe2 abang jual air tanye..
"agak2 kat upsi ade berapa orang?ratus atau ribu"
Acik jawab : 
"entah ribu kot.."
abang tu cakap : 
"dalam beribu2 orang kat sini awak sorang jer yang pernah order air laici susu"
Dalam hati mula bisik sorang2: 
yeke?rase macam nak ketawa,tapi memang dah ketawa kat situ jugak..
hahahaha...Siap jer air faveret Acik,abang tu pesan lepas ni kalau nak datang kedai ni jangan order pelik2..aish!abang air yang pelik cakap kite pulak pelik..

okeyh!jangan lah pelik lepas ni..
kan kita yang buat air tuh..
bukan air buat kite..betul tak?
sesape yang tak pernah dengar tu..
lepas ni cube2 lah order kat kedai..
sedap wohhh...
Acik suke..!


4 comments:

niDja said...

Acik oh acikk.. Tak pelik tapi menimbulkan keraguan untuk abang tu, "camne ea nak buat air laici susu untuk adik manis nie?" Hahaha.. Rasenye abang tu tepakse la buat jugak sebab income utk die.. Kalau diberi pilihan mungkin abang tu akan cakap, " air laici susu yang adik order nie yg paling sedap kat sini so yg sedap semua dah habis(sold out)".. Hehe

Ann Razak said...

mcm sedap je....mcm nk try je


Acik Liena said...

@niDja hahaha..sengekkk..pndai sgt die ni..abg yg jual tu pon malu sbb Acik gelakkan die..kikikiki

Acik Liena said...

@Ann Razak try la..mmg best!sedap kot...

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png