Friday, 11 October 2013

:: Oyeahh!Balik Raya Haji ::

Hye!wazuppp~wazzupp~
nampak macam ceria kan..
memang ceria pon..tak sabarnye nak balik cuti raya haji..
nak pergi sembelih lembu!cettt!macam lah pandai sangat..
nak pegang leher lembu pon dah ketar kepala..

huh!apa2 pon acik tak sabar nak tunggu fajar terbit semula..
haaa??
tak paham eyh?
orite2!acik terangkan apa yang korang tak paham tuh..
maksud acik~Acik tak sabar nak tunggu hari besok..
12/10/2013??
ada ape yer ngan tarikh tuh?
hehehe..
Acik nak balik rumah la a.k.a kampung halaman..
untuk meraikkan hari raya aidiladha...
Nak jumpe anak sedare yang sangat matured!even baru darjah 4!

AMARAN!
gambar di atas hanya perhiasan!
tiada kaitan dengan entry ini!
"terjumpa gambar lame, tahun 2011"

uwaaaa!tak dapat acik bayangkan kesibukannya..
Bukan sibuk dengan raya tau..
after raya lah~akak acik kan nak melangsungkan perkahwinan~
So, that why la Acik pon ikot sibok..

Okey!kat sini acik ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!
jangan lah nak membazir duit beli baju baru..
gune jer baju yang ade...
oke kaum HAWA!
cett!tetibe nak mention kaum HAWA~

Jangan lupe doakan Acik selamat sampai dan pulang tanjung malim yer..
chooouuuu!
Assalamualikum dari Acik Liena!



4 comments:

Mysara Ab Rahman said...

jauhnyer...nt msti cbuk kn

cweet pinky said...

tak perasan lak ade folow blog kamu , free2 mai la dtg blog kawe lak :P

Marou Apple Hijau said...

selamat hari raya acik. jangan makan banyak daging lembu. hehe

recent post : Suka Atau Kecewa Beli Online

niDja said...

Acik Ooo~ acikkk.. Assalammualaikummm.. Kami datang nak raya.. Eh mane Acik nie balik kampung kott.. Tapela, Selamat Hari Raya AidilAdha Cik Amalina.. Jemaah Haji dah nak balik, Acik dah balik ke ea? hmmm.. ;)

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png