Tuesday, 8 October 2013

Koleksi Kek

Hye semua..
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua..
alhamdulillah ade mase untuk mengupdate blog..
apa yang nak di ceritakan untuk entry kali ni..
sebenarnya mengenai kek yang pernah Acik cube..
Sape kat sini tak suke makan kek??
angkat ibu jari!!!
eh,gurau jer..

Ishh,memang rugi la kalau awak orang tak suke makan kek..
sedap wooo!
kek tuh salah satu makanan feverat Acik..
Oleh sebab itulah badan ini membesar..
Maka, terkumpullah lelemak yang ade..
yihaaaa!yah kau dari badan AMALINA!
shoh!shoh!

Tapi, apakan daya..
oleh kerana sangat sukekan kek..
Acik abaikan segalanya..
set kat otak..
"tak per Acik, makan jer selagi selera..nanti dah tua tak boleh nak makan dah"
Statement tak boleh bla..!

Koleksi Kek Acik
kalau boleh nak cube semua sekali..
tapi tunggu kaya la..
hehehe~


Kek Butterscoth
**tak reti eja**


Kek Oreo


Kek Vanilla


Kek full Coklat

Sedappnyeee...
ahaaa!sedap tau..
rase kek kat atas tuh lebey kurang macam kek Secret Recipe jer..
lagi murah dari tuh...
kalau nak cube..
kedai kek Abdul ni..
terletak kat Tanjung Malim..
bersebelahan dengan kedai motor KAWASAKI..

pesanan : mohon korang yang tengok ni terliur...wekkkk!




12 comments:

mazni said...

sedapnya kakkk...kek coklat tu~ rajinnye buat kek

HAJAR said...

Sedapnya....

niDja said...

Ok, dah terliur.. Weekend nie nak pegi la kedai Abdul tu sebelah kedai motor KAWASAKI.. Hari sabtu open kot, pagi breakfast mamak ghani petang boleh pegi pasar malam sekali.. ;)

Acik Liena said...

@niDja haaaa!ni meti ddok kat tg.malim kan...ish3!suspen betul..huhuhuu..oke2,jemput la mncube kek2 yang ade..

Acik Liena said...

@mazni Mazni kalau nak cube meh la datang tanjung malim..Acik belanje!

Acik Liena said...

@HAJAR perhh!maveles!...

niDja said...

Hehehe.. Eh jangan la suspen2 sy bukan uncle seekers.. Okei nanti sy try sume2 kek yang ade then bile nak baya sy sebut nama Cik Amalina@Acik Liena rasa2 boleh dapat diskaun tak? ;P

Acik Liena said...

@niDja ohh..kalau gitu baik belanje acik wahai pakcik @ makcik secret admire!!kreekkkk...kan lebeh baik tu...

cweet pinky said...

ehehehe , i yang dah lame duk kat sini pown tak pernah ag g keai tuh , btw , nanti nak g la , tapi tataw bile :D

Marou Apple Hijau said...

nak sikit kek oreo tu..

Acik Liena said...

@Marou Apple Hijau meh la Acik belanje...hehehe

Acik Liena said...

@cweet pinky try la..bez tau..makin gemuk la nanti..sebab makan sekali nak lagi..hehehe

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png