Thursday, 24 October 2013

Diet oh Diet


Gemokk??Chubby??
arghhh!itu semua dah menjadi lumrah seorang insan yang bergelar wanita
Sentiase risau dengan perubahan badan yang semakin membesar
Kenapa gemuk ni???
sebab makan..makan..dan terus makan...



Alahai macam mane lagi care Acik nak turunkan berat badan ni...
selera makan makin naik...
bile diet ade jer benda yang menguji tekak..
ade jer perut ni meminta2 untuk di isi..
ada harapankah??

atau...cari jalan singkat?
makan ubat kurus..nanti kang keluar masuk toilet pulak..
arghhhh!stressnyeeee....

Wahai tekak ku sayang...
tolong lah kurangkan permintaan mu itu...
badan tuan mu ini sudah makin membesar macam DOREMON..
dah tak larat nak berjalan ke sane~kemari~

Harapan : semoga mampu kurangkan berat badan 5 kilo..^_^


1 comment:

Aisha Fauzi said...

Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273

Terima kasih sudi tolong :)

Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png