Monday, 5 August 2013

Ucapan Raya!

Fuhhh!alhamdulillah masih dipanjangkan umur untuk mengupdate entry..ni adalah entry yang pertame untuk bulan ogos iaitu bulan ramadhan..lagi 1 hari jer lagi ramadhan bakal meninggalkan kite, dan sudah tibe umat islam meraikan hari raya..alhamdulillah sekali lagi..

Maaflah ayat Acik agak berterabur sebab Acik dah lame tak mengarang..Maklumlah, orang sibuk mencari rezeki..Alaweehhhh!demand..krekkkk!ahha!korang dah beli baju raye ker? Aperr…??nak tau Acik ker?oke2.Acik jawab sekarang..Acik dah beli taw baju raye,kasut raye dan yang sepatutnya lah..tapi, raya tahun ni macam tak semeriah raye dulu..tak sesemangat raye dulu..kenape aekkk??hmmm!maybe bile dah makin tua, dah tak der semangat nak beraye..lain lah kalau ade suami ker..kan2?yakkkk!gatai nah…dush3x!

Tahun ni Acik tak der tema pon, semua kaler Acik hentam,dah macam pelangi..sape2 yang same kaler ngan Acik tuh..jom lah kite beraya bersame..baru namanya kawan…Blom raya lagi fon ni asyik berbunyi jer..ahah!jangan piker bukan2..bukan dari scandle ker aper eyh..dari kawan2..biase lah tuh nak dekat raye ramai la yang hantar ucapan raye..yang kedekut sikit bagi ucapan kat fb,whatapp dan wechat..bagi yang kaya2 plak col n SMS jer terus..

Btw,before terlambat..Acik ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI yang bakal tibe tak lame lagi danSELAMAT BERPUASA kepada yang berpuasa..but,yang tak puase tuh jangan lupe nak ganti yer..Ehem3x!Acik ade buat something untuk u allz..xtau lah same ade santek atau tak..terime jelah ae…
                                                                             |
                                                                             |
                                                                             |
                                                                             |
                                                                            V

                                                   TAraaaa!ting tong..!berrrrrlll..keccing..
                                                   Eheheh!bukan main lg sound effect!

Orite!Acik undur diri dlu..Selamat Hari Raya…


4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin...

Acik Liena said...

@Farah Waheda Wahid sELAMAT HARI RAYA JUGAK!

Che Siti Maryam said...

selamat hari raya :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam aidilfitri.. :D

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png