Monday, 5 August 2013

Kejadian Aneh Pagi Hari!

Salam sejahtera dan Selamat petang semua!
Masih berkesempatan mencuri mase untuk update blog..
Sementare menunggu budak2 tidur..

Hmm,apa yang pelik sangat pagi tadi??
Adakah bulan jatuh atas riba??
**geleng kepala**
Rumah terbalik??
**geleng kepala**

okeyh!ceritanya bermule..
mase Acik sedang lena di ulit mimpi indah..
tibe2 terdengar suare orang terjerit2 dari luar!
AMALINA!AMALINA!...
dah , macam nak terkeluar jantung dari tubuh..
bukak pintu tuh dah cerah..
area 7 a.m mcm tu lah..

Dengan sepantas kilat,dengan keadaan tak mandi..
Acik terus tukar pakaian,bergegas pergi kerja...
yakkkkk!memang kotor aek..
tapi,Alhamdulillah dah nak dekat raya bebudak ramai yang tak datang..
So,sempatlah Acik mandi dekat tadika..
Perh!memang peristiwa berdarah hidung lah!phuiii!

Moral in this story,lepas ni kalau dah tau keje,jangan gatal2 nak tido lewat...


3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

semalam saya pun tidur lewat juga...hu hu hu...

Kakcik said...

Bila tidur lewat, kemungkinan untuk bangun lambat memang ada. :)

ACIk said...

Yup...memang pon..lagi satu bilik tu memang takder tingkap..tu y tdo nyenyak...

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png