Monday, 2 June 2014

Selamat Hari Lahir ABAH

Assalamualaikum kalian semua...aku bukak tingkap, aku baring...sampailah 2, 3 kali jugak lah..bukan buang tebiat..tapi menunggu bila ujan mau turun..semata2 nak memanjakan mata dan membina badan yang semakin besaqqq...agak la!

2 JUN 2014 tarikh paling bermakna buat aku... hari bahagia buat insan tersayang.. iaitu hari lahir ABAH!! huaaaa...alhamdulillah aku sudah pon mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR buat ABAH.. bersyukur tak terkata diri ini..kalau tiada beliau mungkin aku juga tidak wujud kat atas dunia ni... Tapi, nak ceritanya..aku punyelah excited nak wish besday abah esok..sekali bukak jer fb..dah ade yang wish besday abah.. Aikkk! aku yang nyanyok ker? Dengan sepantas kilat aku belek tarikh kat jam tangan.. Opsss! ya ALLAH dah 2 JUN la.. aku yang tak perasan...hehehe... dah tua betoi AMALINA ni..



ehem2! encem tak? nilah my father.yang kat ats kerusi roda tu pulak my sweetheart..hehehe,,
ok..cau dlu..babai..

2 comments:

tiey smilez said...

Selamat hari lahir utk ayah Acik.
Moga diberi kesihatan yang baik dan bahagia disamping keluarga tercinta :)

Acik Liena said...

@tiey smilez AMinnn! terima kaseh sbb doakn...hehhee

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png