Monday, 17 December 2012

Minggu Kelemasan Masa!

Assalamualaikum...minggu ni adalah minggu terakhir untuk semester 3 degree,yeah!yeah!...tapi satu benda perlu diharungi lagi iaitu EXAM fever..seriously badan memang terasa penat gara2 assignment untuk sem ni sahaja memerlukan modal yang banyak dan kerahan tenaga yang berlebihan..lepas je assignment submit terus sambung dengan exam..even,untuk semster ni ada study week,maybe acik tak balik kot..takot!!sempat ke nak study? itulah persoalan utama yang bermain2 dalam kepala otak ni..selama 14 minggu ni masih tercari-cari..YA ALLAH apa yang aku belajar ni selama 14 minggu!perhh!terok kot..dah parah sangat nieh...

btw,Acik akan cuba usaha dan kemudiannya tawakal..kadang2 bila kita diuji sebegini barulah kita sedar untuk lebih menghargai masa..so moral of the story, kita perlulah bijak untuk membahagikan masa asbab masa terlalu 'jeles' dengan kesenggangan masa tidur anda..hehe..anyway good luck kawan2 semua yang menduduki peperiksaaan..study smart dan jangan study hard sampai tak tidur ye...

p/s : untunglah sape yang dapat balik awal tuh,selamat pulang kerumah yerrrr....

2 comments:

bai baizura said...

gudluck final :) do the best. doakan aku jgk. ngeh3

Acik Liena said...

Komen sem lepas..tapi baru tengok sem ni.

 photo left.png  photo right.png  photo pink_heart.png